HISTÒRIA D'AUTO TALLER MORRAL

Durant més de 45 anys Auto Taller Morral ha desenvolupat la seva activitat a la nostra ciutat.

El 1975 Joan Morral va començar aquest projecte en aquesta àrea de l’automoció amb la Marca anomenada SIMCA com a Agent Oficial, les instal·lacions estaven ubicades a la carretera de Sabadell 2, al mateix Rubí i amb el pas dels anys aquesta marca va anar canviant de denominació, passant a ser TALBOT, CHRYSLER, DODGE, BARREIROS sent finalment l’actual PEUGEOT.

El 1997, amb tot l’equip, els nostres mecànics, planxistes, pintors i agents de vendes, davant la necessitat d’ampliar l’espai de les nostres instal·lacions, vam canviar a la direcció actual i així poder oferir un millor servei i més qualitat als nostres clients.

MÉS DE 45 ANYS DONANT SERVEI

Des del començament, Auto Taller Morral ha evolucionat amb la Marca com a Servei Oficial PEUGEOT, per la qual cosa el teu vehicle estarà en tot moment en mans expertes, perquè puguis gaudir del teu vehicle amb total seguretat, garantia i fiabilitat.

A la nostra empresa el client és la nostra raó de ser, per això els nostres recursos estan sempre en contínua evolució i desenvolupament per oferir un bon servei ràpid i de qualitat.

Oferim informació, assessorament tècnic, manteniment i revisions pel teu vehicle, sempre amb recanvis originals Peugeot.

Ens adaptem a les teves necessitats amb el servei de Cita Prèvia, gestionem la reparació en el menor temps possible.

VINE A CONÈIXER LES NOSTRES NOVES INSTAL·LACIONS I SERVEIS

A Auto Taller Morral els nostres professionals t’ajudaran a escollir el vehicle que millor s’adapti a tu o a la teva empresa, entre una àmplia gamma de vehicles PEUGEOT i altres marques.

A més, oferim vehicles Km0, vehicles d’empresa, vehicles de gerència, rènting i ocasió.

També t’ajudarem a escollir els serveis de finançament amb condicions immillorables, en les diferents modalitats, també de Rènting i Leasing. I pots sol·licitar la prova de qualsevol vehicle sense cap mena de compromís.

Al nostre departament d’assegurances et podem oferir assegurances de vehicles, de la llar, de vida, de comerç… amb les millors companyies del moment.