TECNOLOGIA HÍBRIDA ENDOLLABLE

ELS AVANTATGES DEL MODE 100% ELÈCTRIC DELS HÍBRIDS ENDOLLABLES

ELS 5 «ZEROS», CONDUCCIÓ I COMODITAT DE CONDUCCIÓ

0 SOROLL

0 CANVIS DE MARXA

0 VIBRACIÓ

0 EMISSIONS DE CO2 DURANT LA CONDUCCIÓ

0 OLOR A COMBUSTIBLE

COM FUNCIONEN ELS VEHICLES HÍBRIDS ENDOLLABLES?

PLATAFORMA EMP2

La nova plataforma modular EMP2 (Common Modular Platform) ha estat desenvolupada per integrar perfectament els components específics de cada energia, sense comprometre’n el rendiment.

MOTOR HÍBRID ENDOLLABLE

TRANSICIONS ÒPTIMES I IMPERCEPTIBLES

Per alternar entre els motors elèctrics i tèrmics, el convertidor de parell de les versions tèrmiques dona pas a un embragatge humit multidisc. Totes aquestes modificacions ofereixen un parell que augmenta en 60 Nm, per a una resposta més ràpida.

TREN POSTERIOR ELÈCTRIC

A la versió HYBRID4, el tren multibraç del darrere està equipat amb un motor elèctric de 110 CV / 80 kW per garantir la tracció a les 4 rodes. La seva integració ha estat efectuada sense conseqüències per a l’habitabilitat.

COMBINACIÓ DE MOTOR ELÈCTRIC I GASOLINA

MOTOR TÈRMIC DE GASOLINA

El motor 1,6L PureTech s’ha adaptat, especialment afegint-hi un alternador-motor d’arrencada, i també un frontal de refrigeració específic. Desenvolupa 180 CV al model HYBRID i 200 CV al HYBRID4.

NOVA CAIXA DE CANVIS AUTOMÀTICA ELÈCTRICA

El motor PureTech va associat a la nova caixa de canvis automàtica de vuit velocitats e-EAT8 (Electric Efficient Automatic Transmission – 8 speeds), específica per a les motoritzacions PEUGEOT PLUG-IN HYBRID. Acompanyant a la caixa de canvis, un motor elèctric desenvolupa 110 CV / 80 kW al tren davanter a la versió HYBRID i s’afegeix un altre motor de 110 CV / 80 kW al tren del darrere a les versions HYBRID4.

LA BATERIA DEL VEHICLE HÍBRID ENDOLLABLE

BATERIA D'IONS DE LITI

La bateria d’alta tensió és d’ions de liti (300 V) i està situada sota els seients del darrere, tant a les versions HYBRID com a les HYBRID4 (tracció a les 4 rodes). La bateria té una capacitat compresa entre 11,8 kWh i 13,2 kWh La bateria té una garantia de 8 anys o 160.000 km per al 70 % de la seva capacitat de càrrega.

Per optimitzar al màxim el consum de CO₂, condueix sobretot en mode 100% elèctric als teus trajectes urbans diaris. Els desplaçaments en mode elèctric poden assolir els 135 km/h abans que el motor tèrmic prengui el relleu.

PLAER DE CONDUIR

PER A UN NOU PLAER DE CONDUCCIÓ

NOVA FUNCIÓ BRAKE

El conductor pot triar activar la inèdita funció Brake, que permet la desacceleració del vehicle sense trepitjar el pedal del fre. A més, funciona com a fre motor, permet recarregar la bateria, per exemple, durant un descens. En mode Drive, un toc enrere a la palanca de la caixa de canvi automàtica Shift and Park by Wire és suficient per activar el mode Brake.

4 MODES DE CONDUCCIÓ

  • Elèctric: per defecte, gaudeix de tots els avantatges d’un vehicle elèctric.
  • Híbrid: permet conduir de forma elèctrica com tèrmica segons l’estil de conducció i el tipus de carretera.
  • Sport: aprofita el màxim rendiment del motor amb la combinació de les dues energies.
  • Confort: permet combinar el mode híbrid amb la comoditat de la suspensió pilotada per garantir una millor subjecció a la carretera, mantenint un confort òptim. 

NOVA FUNCIÓ e-SAVE

Gràcies a la funció e-SAVE, pots gaudir del plaer de conduir en mode elèctric quan tu ho decideixis. e-SAVE permet al conductor planificar una reserva d’energia elèctrica per utilitzar-la quan vulgui durant el trajecte. Aquesta funció pot, per exemple, mantenir una reserva d’energia elèctrica en previsió d’una zona de trànsit restringit.

PEUGEOT i-Cockpit: Experiència electritzant

Incorpora informació de conducció disponible al camp de visió del conductor (manera de conducció, nivell de càrrega elèctrica i distància disponible en el mode elèctric, etc.).

Un potenciòmetre, situat a la part dreta del quadre de comandaments digital, substitueix el compta-revolucions. Està compost per tres zones:

  • La zona ECO correspon a la conducció més eficient.
  • La zona POWER marca una conducció més esportiva que ofereix prestacions dinàmiques.
  • La zona CHARGE indica al conductor les fases de recuperació d’energia que permeten la recàrrega de la bateria.

CAIXA DE CANVIS E-EAT8

El motor PureTech està acoblat a la nova transmissió automàtica e-EAT8 de 8 velocitats. Associat amb la caixa de canvis, un motor elèctric desenvolupa 100 HP / 80 kW a l’eix davanter per a les versions Plug-in-Hybrid i s’afegeix un altre motor a l’eix del darrere per a les versions Plug-in-Hybrid4 de 3008.