Tecnologia elèctrica

ELS AVANTATGES DE LA CONDUCCIÓ 100% ELÈCTRICA

ELS 5 «ZEROS», CONDUCCIÓ I COMODITAT DE CONDUCCIÓ

0 SOROLL

0 CANVI DE VELOCITAT

0 VIBRACIÓ

0 EMISSIONS DE CO2 DURANT LA CONDUCCIÓ

0 OLOR A COMBUSTIBLE

COM FUNCIONEN ELS VEHICLES 100% ELÈCTRICS?

PLATAFORMA E-CMP

NOVA PLATAFORMA ADAPTADA PEL VEHICLE ELÈCTRIC

La nova plataforma modular CMP (Common Modular Platform) s’ha desenvolupat per integrar perfectament els components específics de cada energia sense comprometre’n les prestacions.

MOTOR ELÈCTRIC

COMPACTE I ÀGIL

El motor elèctric d’imant permanent brinda una potència màxima de 100 kW/110 CV i pot assolir un parell de 260 Nm.

Ofereix un plaer de conducció òptim: vibracions reduïdes, motor silenciós i zero emissions.

El motor elèctric està assistit per dos elements més:

  • Un inversor: permet transformar el corrent continu proporcionat per la bateria en el corrent altern utilitzat pel motor elèctric. L’inversor és entre la bateria i el motor elèctric.
  • Un reductor: un cotxe elèctric no té caixa de canvis, sinó reductor. Aquest serveix per adaptar la velocitat de rotació del motor elèctric a l’interval de velocitat habitual d’un cotxe.

BATERIA EFICAÇ

La bateria d’alta tensió de tipus Ió-Liti (400 V) és el dispositiu d’emmagatzematge d’energia elèctrica integrat. Aquesta es troba sota el terra per preservar l’espai a bord i el volum del maleter. La bateria té una capacitat de 50 kWh i una potència màxima de 100 kW per generar una autonomia de fins a 362 km WLTPi. La regulació tèrmica associada per circulació de líquid i bomba de calor permet una càrrega ultraràpida, una autonomia optimitzada i una vida útil més gran.

Per a la teva tranquil·litat, la bateria té una garantia de 8 anys o 160.000 km per al 70% de la seva capacitat de càrrega.

FRENAT REGENERATIU

Quan s’activa el mode Brake, en estirar el comandament de la caixa de canvis cap enrere, s’activa el fre motor que permet carregar la bateria durant les desacceleracions. Si es deixa de trepitjar el pedal de l’accelerador, el motor elèctric genera electricitat.

3 MODES DE CONDUCCIÓ

Sport, normal i ECO s’adapten a les teves necessitats perquè puguis configurar les teves preferències de mode de conducció:

  • Sport: el mode Sport dona prioritat a les prestacions i a les sensacions, amb una potència i un parell màxims.
  • Normal: el mode Normal és la configuració més apta per a l’ús diari en garantir la màxima comoditat.
  • ECO: el mode Eco serveix per optimitzar l’autonomia de la bateria.