Mobilitat elèctrica PEUGEOT

ELS AVANTATGES DE LA CONDUCCIÓ 100% ELÈCTRICA

ELS 5 «ZEROS», CONDUCCIÓ I COMODITAT DE CONDUCCIÓ

0 SOROLL

0 CANVI DE VELOCITAT

0 VIBRACIÓ

0 EMISSIONS DE CO2 DURANT LA CONDUCCIÓ

0 OLOR A COMBUSTIBLE

POWER OF CHOICE

Gràcies a una àmplia gamma de vehicles electrificats: 100% elèctrics o híbrids endollables, pots triar el teu PEUGEOT preferit que millor s’adapti a les teves necessitats i després el motor més adequat: benzina, dièsel o electrificat.

Sense compromís.

Per què sense compromís?

Perquè no hauràs de renunciar a cap de les característiques que esperes d’un vehicle PEUGEOT, com l’amplitud o un bon maleter… Ja que són idèntiques.

Sigui quin sigui el model, PEUGEOT t’ofereix l’opció d’energia dins de la seva gamma, entre un cotxe urbà i un tot terreny 100% elèctric, o entre un SUV i cotxes híbrids endollables.

Això s’anomena PODER D’ELECCIÓ de PEUGEOT.

PLAER DE CONDUIR

Els vehicles electrificats augmenten el plaer de conduir i proporcionen noves sensacions, en particular gràcies a una conducció suau i sense estrebades, una clara acceleració gràcies al parell motor immediat i l’absència de vibracions.

A la ciutat, els vehicles electrificats també ajuden a reduir la contaminació acústica, ja que el motor elèctric és silenciós. 

SIMPLICITAT

Per donar suport als nostres clients en aquesta transició cap a l’electrificació, mentre desitgen simplificar la seva vida diària amb el seu automòbil, hem dissenyat tot un ecosistema de serveis basat en 3 pilars principals: recàrrega, mobilitat i reassegurança.

EASY CHARGE

Aprofita al màxim l’autonomia del vehicle electrificat gràcies a les nombroses possibilitats de càrrega a la teva disposició.

  • Recàrrega privada: solucions clau en mà, ofertes directament al nostre concessionari.
  • Càrrega pública: accés a la xarxa més gran de punts de càrrega públics a Europa.

EASY MOVE

Viatja amb total tranquil·litat amb el teu vehicle electrificat gràcies a:

  • MyPeugeot: gestiona l’autonomia amb facilitat i planifica viatges llargs de la manera més eficient possible.
  • Mobilty Pass: mobilitat aplicada i garantida gràcies a un preu fix inclòs al lloguer del vehicle que et permet disposar d’un vehicle de lloguer en qualsevol moment.

EASY CARE

Garantia de la bateria 8 anys o 160.000 km per al 70% de la capacitat de càrrega.