L'AUTONOMIA DEL TEU VEHICLE ELÈCTRIC

L’autonomia pot frenar la compra d’un vehicle elèctric. Els usuaris volen que els nivells d’autonomia que anuncien els fabricants siguin tan representatius com sigui possible de la seva utilització real. Factors que influeixen en l’autonomia, la càrrega, els consells de conducció… Et donem tota la informació útil i necessària per garantir-te una experiència agradable i sense preocupacions a bord del teu vehicle elèctric PEUGEOT.

2/3

dels conductors viatgen una mitjana de menys de 50 km per dia.

1 càrrega

per setmana, sobre la base de: 50 km x 5 dies feiners, o 250 km.

amb 280-340km d'autonomia

la gamma PEUGEOT elèctrica satisfà les teves necessitats.

CONSELLS PER OPTIMITZAR L'AUTONOMIA

L'INDICADOR DE POTÈNCIA

Al quadre de comandaments pots veure el teu consum d’energia en temps real per administrar millor l’autonomia del vehicle.

EL MODE ECO-DRIVE

El mode de conducció Eco et permet optimitzar al màxim l’autonomia del cotxe. Estalviar energia reduint la potència del motor i el confort tèrmic.

FRENAT REGENERATIU

Quan deixes anar l’accelerador en conduir, el motor elèctric es converteix en generador, alenteix el vehicle i recupera energia per transmetre-la a la bateria. El mode Brake s’activa amb un toc enrere de la palanca de la caixa de canvis.

e-remote control

Des del teu smartphone, pots ajustar el precondicionament de la temperatura de l’habitacle per a més benestar. Aquesta funció també serveix per preservar l’autonomia de la bateria si el vehicle està carregat. També pots consultar l’autonomia del teu vehicle, començar la càrrega a distància quan vulguis i seguir-ne el progrés.

FACTORS QUE INFLUEIXEN A L'AUTONOMIA DEL TEU VEHICLE

A més del nivell de càrrega de la bateria, hi ha diversos factors que influeixen a l’autonomia del teu vehicle elèctric.

LA CÀRREGA TRANSPORTADA

Circular amb càrregues sobre el sostre o amb una finestreta oberta augmenta la resistència al vent i, en conseqüència, el consum. Un pes de càrrega considerable també incidirà a l’autonomia.

L'ESTIL DE CONDUCCIÓ

Una conducció suau i Eco-responsable t’ajudarà a optimitzar l’autonomia.

LA CALEFACCIÓ

La calor que desprèn el motor tèrmic es reutilitza per escalfar l’habitacle del vehicle. Un motor elèctric escalfa poc i amb la calor no n’hi ha prou per escalfar l’habitacle del vehicle. Per tant, la bateria ha d’alimentar a una calefacció elèctrica específica.

LA TOPOGRAFIA

En una pujada, augmenta el consum i això repercuteix a l’autonomia. Però, en baixada, gràcies a la frenada regenerativa, recuperes energia.